Orgonite Betekenis, helende eigenschappen en gebruik

De Orgonite-pyramide is een combinatie van metaalschaafsel, hars en edelstenen zoals kwartskristal. Het balanceert de elektromagnetische velden, trekt orgone-energie aan, verbetert het zelfvertrouwen en vangt negatieve energie om je heen in de kamer. Positieve energie kan je motivatie, slaap, focus en algehele gezondheid verbeteren.


In dit artikel wordt het volgende besproken:

Wat is een orgonite piramide?

Orgonite betekenis

Waar is orgonite goed voor?

Voor welke Chakra is Orgonite het meest geschikt?

Orgonite helende eigenschappen

Orgonite-voordelen

Wat doen Orgonite-piramides?

Hoe Orgonite-piramides te gebruiken?

Hoe weet u of uw Orgonite werkt?

 

De Orgonite-piramide is een combinatie van metaalschaafsel, hars en edelstenen zoals kwartskristal. Het balanceert de elektromagnetische velden, trekt orgone-energie aan, verbetert het zelfvertrouwen en beteugelt negatieve energie om je heen in de kamer. Positieve energie kan je motivatie, slaap, focus en algehele gezondheid verbeteren.

Dit artikel gaat dieper in op Orgonite en zijn unieke genezende eigenschappen.

 

Wat is orgonite?

Orgonites zijn helende kristallen met het vermogen om negatieve energie te reinigen en harmonie te brengen in verschillende aspecten van je leven.

Deze piramide kan je fysiek, spiritueel en emotioneel verbeteren. Het is een mengsel van organische hars, anorganische metaalkrullen en edelstenen.

De piramide is gemaakt van kwartskristal met piëzo-elektrische eigenschappen. Met andere woorden, het kristal geeft een lading wanneer het onder druk staat. Wanneer de hars na uitharding krimpt, wordt er een constante druk op het kristal uitgeoefend.

Dienovereenkomstig creëert deze constante aantrekking en afstoting van energie tussen de elementen van Organite een "schrobbend" effect. De steen geeft een lading af, die vervolgens de stagnerende energie opruimt en positieve energie brengt.

Orgoniet betekenis

Het woord "Orgonite" beschrijft een mengsel van metaalkrullen, hars en kwartskristal. De organische materialen (hars) absorberen Orgone-energie terwijl de metaalspaanders (niet-organisch materiaal) de energie verspreiden. Daarbij reinigt Orgonite de energie om positieve energie vrij te maken.

 • Zijn Orgone en Orgonite hetzelfde?

Orgone en Orgonite zijn niet dezelfde dingen, maar ze zijn aan elkaar gerelateerd. Orgone verwijst naar de natuurlijke vormen van energie, die de verstorende krachten van andere elektromagnetische velden (EMV) in evenwicht kunnen brengen. Wilhelm Reich ontdekte de energie en bedacht de term Orgone.

Met andere woorden, Orgonite, een mix van kristallen, metalen zoals koper en hars, bereikt de levensenergie die bekend staat als Orgone.

Orgonite heeft krachtige helende effecten wanneer je edelstenen en kristallen toevoegt aan de mix, die wordt opgeladen met behulp van hars.

 

Waar is orgonite goed voor?

Je kunt de Orgonite in je kamer, werkplek plaatsen en overal mee naartoe nemen. Het is bedoeld om de onnodige energie op te ruimen en de plek uit te stralen met positieve energie.

De voordelen van Orgonite worden hieronder beschreven:

 • Verbetert de slaap
 • Zuivert de lucht
 • Helpt planten groeien
 • Vermindert straling van onnodige energie
 • Brengt stemmingen in evenwicht
 • Vermindert stress
 • Verbetert het psychologische en spirituele welzijn
 • Vermindert de gevoeligheid voor onevenwichtige krachten

 

Voor welke Chakra is Orgonite het meest geschikt?

Orgoniet speelt een cruciale rol bij het balanceren en genezen van de kruinchakra - het punt waar het lichaam het universum en de ziel ontmoet. Het kruinchakra omarmt dankbaarheid, sereniteit en vrede in je leven. Door deze chakra te deblokkeren, kun je een betere verbinding met het goddelijke tot stand brengen, de universele ruimte vertrouwen, energie aantrekken en toegang krijgen tot hogere bewustzijnsniveaus.

 

Orgoniet helende eigenschappen

De Orgone-piramide is een krachtig hulpmiddel voor genezing dat het emotionele, lichamelijke en spirituele welzijn verbetert. Hoewel de effecten van deze steen van persoon tot persoon verschillen, heeft hij tal van metafysische eigenschappen. Hier zijn enkele van de helende vermogens van de Orgone-energie:

 • Lichamelijke genezing

Orgone-energie heeft de kracht om te beschermen tegen verstoringen veroorzaakt door emf van verschillende frequenties. Op deze manier kunt u zowel een sterker immuunsysteem als focus krijgen.

Als u bijvoorbeeld te veel tijd voor schermen doorbrengt, kunnen uw chakra's uit balans raken door blootstelling aan elektromagnetisme. De organische Orgone kan ze echter in evenwicht brengen en uw energieniveau verbeteren.

 • Emotionele genezing

Over het algemeen heeft het Orgonite-kristal een kalmerend en rustgevend effect op mensen, vooral omdat het in lijn ligt met het kruinchakra. Op deze manier bevordert het positieve emoties zoals vrede, vreugde en sereniteit, terwijl het stress en negatieve gedachten beteugelt.

 • Spirituele genezing

Orgone staat er ook om bekend spirituele groei te ondersteunen. Het doet dit door de negatieve energieën om je heen te beteugelen. Daarom wordt aanbevolen om er dichtbij te mediteren. Laat je emoties stromen en concentreer je op de ademhaling. Je voelt hoe de steen je ontspant. Je kunt ook een Orgonite-kristal bij je dragen.

 

Orgonite-voordelen

Naast de fysieke, emotionele en spirituele groei die door Orgonite wordt aangewakkerd, heeft deze organische steen tal van fysieke en psychologische voordelen. Sommigen van hen worden hieronder beschreven:

 • Het beschermt tegen negatieve energie en elektromagnetische velden (EMV's)

Technologie bestaat overal om je heen. Van mobiele telefoons en wifi-verbindingen tot het koffiezetapparaat in je keuken, je huishouden staat waarschijnlijk vol met technologische apparaten. Deze apparaten stellen u voortdurend bloot aan elektromagnetische velden (EMV's).

Regelmatige blootstelling aan dergelijke velden kan schadelijke effecten veroorzaken, zoals depressie, hoofdpijn, angst en verlies van libido. Orgonite kan je beschermen tegen deze negatieve energieën door ze om te zetten in positieve energie.

 • Het is een herstellend hulpmiddel voor slaap

Door een dieper gevoel van genezing te geven, kunnen Orgonite-apparaten u helpen kalm en evenwichtig te voelen. Zo kunt u rustig en zonder zorgen uitrusten.

 • Het kwartskristal is waardevol voor planten

Terwijl de steen de stagnerende negatieve energie in huizen beteugelt, wordt een vredige en zonnige omgeving gecreëerd, wat ook nuttig is voor planten en tuinen. Orgoniet zuivert de leefruimtes en ontgift tegelijkertijd het water.

 

Wat doen Orgonite-piramides?

Orgonite-piramides hebben een intense kracht die harmonie en positiviteit in je leven kan brengen. De piramide kan negatieve energie omzetten in positieve terwijl het je emoties, spiritueel welzijn en fysieke gezondheid in evenwicht houdt.

 • Hoe activeer je de Orgonite piramide?

Begin met het plaatsen van de piramide in je hand. Mediteer op een manier die voor jou werkt. Zorg ervoor dat al je aandacht op het Orgonite-kristal is gericht. Doe je best om de piramide te voelen en niet alleen te zien. Communiceer uw intenties en praat met de piramide alsof u met een vriend praat.

Onthoud dat elk object, zelfs de kleinste subatomaire deeltjes ter wereld, een geweten en een levenskracht hebben. Het doel is om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen de piramide en je geest, zodat je zijn helende krachten kunt bereiken.

 • Waar moet ik mijn Orgonite piramides plaatsen?

Het zou helpen om de Orgonite-piramide te plaatsen in ruimtes met veel elektronische apparaten, zoals kantoren of keukens. Maar je kunt het ook in meditatieruimtes plaatsen of zowat elke plek waar je de negatieve energie (EMV's) wilt opruimen.

Je kunt het ook als Orgoniet-halsketting dragen, omdat de combinatie van edelstenen en metalen het krachtigst is wanneer ze in nauwer contact met de huid zijn.

Als je het water wilt zuiveren of energie geven, plaats je de steen naast de fles of kan. Je kunt het ook onder je bed bewaren als je moeite hebt met slapen. Als vuistregel geldt dat het zo dicht mogelijk bij u in de buurt moet zijn.

Hoe Orgonite-stenen te gebruiken?

De manier waarop Orgonite-stenen worden gebruikt, verschilt van persoon tot persoon. De belangrijkste manier om de steen te gebruiken is echter om je ogen te sluiten en ermee te mediteren, waarbij je de energie laat stromen. Hier zijn enkele manieren om het te gebruiken:

 • Mediteer terwijl je een Orgone-piramide vasthoudt

Je kunt voor de piramide gaan staan ​​en je rechterhandpalm direct boven op het kristal plaatsen. Je kunt ook mediteren met de piramide in je hand. Met concentratie en aandacht voel je rauwe energie naar binnen stromen. Chi-piramides staan ​​bekend als natuurlijke versterkers van spirituele energieën.

 • Praat met de piramide en voel de Orgone-energie

Communiceren met uw Orgone-piramide is essentieel om uw relatie ermee op te bouwen. Praat over de problemen waarmee je wordt geconfronteerd, je verlangens en wat je wilt in je leven. Je zult in staat zijn om je gedachten op een rijtje te zetten, helderheid te vinden en de energie om je heen te voelen.

 • Draag hem overal mee naartoe

Draag hem als armband of als ketting. Net als een Orgone-piramide kunnen de Orgonite-stenen of -piramides je helpen energie om je heen uit te stralen en je gelukkig te voelen. Je zult in staat zijn om door elke situatie in je leven te stromen en de helderheid te hebben om ermee om te gaan.

 • Moet Orgonite opgeladen worden?

Om effectief te functioneren hoeft de steen zelf niet te worden opgeladen, maar moet je de kristallen in de matrix of apparaten opladen om de energie aan te trekken en uit te stralen. Je kunt de Orgonite piramides opladen door je hand op de vuist te leggen, zodat je duimen tegen je vingers drukken. Terwijl je uitademt, wordt de piramide opgeladen met Orgone-energie.

 • Hoe weet u of uw Orgonite werkt?

Wanneer je goed mediteert, en al je aandacht richt op de Orgonite piramide, voel je energie langs je lichaam druppelen. Je zult je gelukkiger en vrediger voelen en laten zien dat het echt werkt.

U kunt ook enkele experimenten uitvoeren om te bepalen of uw Orgonite werkt of niet. U kunt hem bijvoorbeeld in uw bestaande plantenpotten plaatsen en vervolgens de zaadgroei testen.

 

Conclusie

Chi is een universele energie die overal aanwezig is. Het verhoogt je concentratie, biedt bescherming tegen elektromagnetische velden, verbetert het lichaamssysteem en brengt innerlijke rust. En je kunt deze kracht alleen benutten met een Orgone-piramide of een ander type Orgone-kristal.

Mediteer met de Orgonite steen, plaats hem op je werkplek of neem hem overal mee naartoe. Deze steen beschermt je tegen schadelijke stralingen, houdt je opbeurend en brengt het kruinchakra in balans.

Nu je weet wat Orgonite is, is het tijd om een ​​reinigingsapparaat of een Orgonite-hanger te kiezen en het meeste uit deze universele negatieve energie te halen.

Back to blog